TV der bevæger dig

Groft hærværk i nat: Flere biler har fået skåret dækkene op

Tre biler har natten til torsdag fået skåret dæk op, mens de stod på en parkeringsplads i Sønderborg. Det grove hærværk er begået med en kniv.

Dette kedelige syn mødte torsdag morgen flere bilejere på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

En spids kniv kan være fatal for et bildæk. Foto: Ernst Møller, TV SYD

Politiet er meget interesseret i at høre fra folk, der omkring midnat har set mistænkelige personer i området ved boligblokkene og boldbanen på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg. Foto: Google Street View

1 af 3

To af bilerne har fået ødelagt to dæk, mens den tredje bil slap med et enkelt punkteret dæk. Måske fordi hærværksmanden blev forstyrret, da han var i gang med at skære dækkene op på en parkeringsplads ved nogle boligblokke på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg.

- En beboer blev opmærksom på mistænkelige lyde fra parkeringspladsen og gik ned og opdagede hærværket og slog klokken 00.24 alarm til os, fortæller vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, torsdag morgen til TV SYD.

I begyndelsen af august 2016 blev to biler ramt af lignende hærværk på Borgmester Andersens Vej. Foto: Google Street View

Politiet er meget interesseret i at høre fra folk, der omkring midnat har set mistænkelige personer i området ved boligblokkene og boldbanen på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg.

Trods den hurtige opdagelse af hærværket og politiets eftersøgning i området er der ingen spor af hærværksmanden.

I begyndelsen af august 2016 blev to biler ramt af lignende hærværk på Borgmester Andersens Vej. Da fik den ene skåret to dæk op i højre side og den anden fik venstre bagdæk punkteret.