TV der bevæger dig

Karina Adsbøl er ny formand for Folketingets Ligestillingsudvalg

DFs ligestillingsordfører, Karina Adsbøl, er ny formand for Folketingets Ligestillingsudvalg.

DFs ligestillingsordfører, Karina Adsbøl, er netop blevet udpeget til ny formand for Folketingets Ligestillingsudvalg.

Karina Adsbøl har siddet i Folketinget siden valget i september 2011,  valgt i  Kolding Sydkreds - og hun glæder sig over den nye post:

-Jeg må desværre sige, at der er nok at tage fat på. For eksempel oplever vi i de såkaldte parallelsamfund, at der er folk, som mener, at kvinder og mænd ikke er lige meget værd. At der er mænd, som nægter at trykke kvinder i hånden. At der findes vold og undertrykkelse i Danmark, som hver dag rammer kvinder med indvandrerbaggrund her i Danmark. At der i visse miljøer foregår massiv social kontrol, som er direkte årsag til forskelsbehandling mellem kønnene. At der på landsplan blot er 31 pladser i krisecentre til mænd. At det halter med at sikre ligestilling for mennesker med handicap og så videre, siger Karina Adsbøl i en pressemeddelelse fra Dansk Folkeparti.

Karina Adsbøl afløser den konservative Mette Abildgaard.

Desuden bliver Hans Kristian Skibby medlem af Folketingets Retsudvalg i stedet for Kenneth Kristensen Berth, og endelig udtræder Hans Kristian Skibby af Miljø- og Fødevareudvalget til fordel for Rasmus Jarlov (K).

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden