TV der bevæger dig

Kun oprykning dur

02:24

Direktør i Vejle Boldklub Kolding, Kim Brink. Arkivfoto.

1 af 2

Målsætning for næste sæson er klar i Vejle Boldklub Kolding: Oprykning til landets bedste fodboldrække.

- Det eneste, der tæller sportsligt, er oprykning til Superligaen i sommeren 2013. Vejle Boldklub Kolding har et kæmpe potentiale, men for at potentialet kan indfries, er det et ufravigeligt krav, at vi rykker op i Superligaen næste sommer.

Sådan lyder meldingen fra direktør Kim Brink i en pressemeddelelse. Den kommer efter at bestyrelsen og ledelsen i Vejle Boldklub Kolding har holdt strategiseminar.

- I forbindelse med strategiseminaret har vi udarbejdet en strategiplan for Vejle Boldklub Kolding, der på en række områder rækker fem år ud i fremtiden, og vi har kigget på alle aspekter både omkring det sportslige og det kommercielle. Målet er at blive en topklub i Danmark med alt, hvad det indebærer. Vi er udmærket klar over, at planen bliver svær at gennemføre, hvis ikke det lykkes at rykke op i Superligaen i sommeren 2013. Derfor sætter vi alle kræfter ind på at sikre oprykningen, udtaler Kim Brink.

Strategiplanen har også stor fokus på, at Vejle Boldklub Kolding vil være regionens hold.

- Vi har en stor regional opbakning igennem vores klubsamarbejde KUV, der består af 33 af regionens klubber, og et led i strategiplanen er gennem klubsamarbejdet at udbygge og udvikle den profil yderligere, så Vejle Boldklub Kolding i endnu højere grad bliver regionens hold, udtaler Kim Brink.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden