TV der bevæger dig

Naturen skal sælge Varde

Det nye bunkermuseum ved Blåvand kommer til at spille en stor rolle for den nye strategi "Vi i naturen."

En ny strategi for Varde Kommune lanceres fredag. "Vi i naturen" er sloganet, der skal trække nye borgere og turister til Vestkystkommunen.

Varde er en af de kommuner i Danmark, der tager imod flest kyst-turister og det naturskønne område blev sidste år kåret til "Årets cykelkommune" af Danmarks Cyklistforbund. Titlen blev hevet i land foran blandt andre København og Odense, fordi kommunen er dygtige til at få såvel borgere som turister op på den tohjulede og ud i naturen.

Det potentiale bygges der nu videre på en en noget større målestok. Branding-kampagnen "Vi i naturen" kommer fremover til at gennemsyre kommunens kommunikation.

Cykel-succesens brand bliver "Vi cykler stærkt i naturen."

Nyt Tirpitz-museum som flagskib

Et af de mange projekter, der kommer til at danne rammen om den nye strategi er et nyt museum ved Tirpitz-fæstningen. Det nye museum er tegnet af den verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels og forventes indviet i foråret 2016. Her er sloganet "Vi formidler historien i naturen."

LINK: Læs mere om det nye museum

En stribe andre flagskibe er også med på natur-vognen. Blandt andet Vardes Open Air koncert, Ølgod Skulpturfestival og det lokale landbrug.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden