Onsdagens overblik: Sådan bliver dagen

Onsdag aften kommer Vejles borgmester Jens Ejner Christensen, (V), til byens ghettoområde, Finlandsparken, for at fortælle beboerne og boligforeningen AAB Vejle om kommunens ghettoplan. 

Jagten på Danmarks klogeste 6. klasse er i gang. Den landsdækkende videns- og læsequiz 'Smart Parat Svar' gæster i dag blandt andet Fredericia og Sønderborg biblioteker.

EU-parlamentarikeren Christel Schaldemose, (S), underviser onsdag Skovlund Efterskoles 10. klasses elever om EU og Europa-Parlamentet.

Lego Fonden donerer 100 millioner dollars til børn, der er flygtet fra krigen i Syrien og Rohingya-forfølgelserne i Myanmar. Beløbet svarer til mere end 650 millioner kroner. 

I dag kan TV SYD løfte sløret for en ny fiktionsserie, der sætter fokus på kvindelige gamere. Serien hedder 'GG Horsens' og sendes i efteråret 2019. Læs mere her.

Begge politikredse melder, at der ikke er sket ulykker, selvom der i nat har været glat på vejene. Det glatte føre fortsætter her til morgen, så vær forsigtig derude. Ellers glider trafikken som normalt. Det gælder både offentlig transport, motorveje og landeveje.

DMI lover onsdag nogen sol, dog med enkelte regn- eller sludbyger, men i løbet af dagen mest tørt. Temperaturerne holder sig mellem fire og syv graders varme med svag til jævn vind omkring sydvest.

 

Tak, fordi du læste med.

Med venlig hilsen
Line Sahl, TV SYD