TV der bevæger dig

Politibetjent ramt af stenkast på Stengårdsvej i Esbjerg

00:48

- Det er ærgerligt og uacceptabelt, at en lille gruppe ødelægger et ellers godt boligområde for de mange fredelige borgere i området, siger Lars Bjerregaard, vicepolitiinspektør og leder af lokalpolitiet i Esbjerg.

En gruppe unge har kastet med sten mod en patruljebil, og en af betjentene i bilen blev ramt.

1 af 2

En politibetjent blev onsdag eftermiddag ramt af sten kastet af en gruppe unge på Stengårdsvej i Esbjerg. Politibetjenten måtte behandles på skadestuen, men er ikke kommet alvorligt til skade.

Onsdag aften kl. 17.45 var politiet på Stengårdsvej i Esbjerg for at udføre en politiopgave.

Under dette blev der fra en gruppe unge kastet med sten mod en patruljebil, og en af betjentene i bilen blev ramt. Politibetjenten er behandlet på skadestuen, men er ikke alvorligt tilskadekommen.

Der har jævnligt været episoder, hvor politi og andre myndigheder er blevet forulempet af en gruppe unge i kvarteret ved Stengaardsvej.

- Vi arbejder med en blanding af dialog og retshåndhævelse

Lars Bjerregaard, leder af lokalpolitiet i Esbjerg

Tidligere denne sommer er der kastet sten mod en af politiets foto-biler, der var i gang med at lave hastighedskontrol, hvor betjenten i bilen måtte tage flugten.

Læs også Stenkast mod politibiler i belastet Esbjergkvarter

I dagene op til det seneste stenkast i går, har der været flere mindre konflikter med gruppen af unge - bl.a. er der kastet mod en brandbil, da en brand i en flaskecontainer skulle slukkes.

- Vi har længe haft fokus på en gruppe unge i kvarteret omkring Stengårdsvej. Vi arbejder med en blanding af dialog og retshåndhævelse - og det er ærgerligt, at en lille gruppe ødelægger et ellers godt boligområde  for de mange fredelige borgere i området, siger Lars Bjerregaard, leder af lokalpolitiet i Esbjerg torsdag morgen til TV SYD. 

00:32

- Vi har længe haft fokus på en gruppe unge i kvarteret omkring Stengårdsvej. Vi arbejder med en blanding af dialog og retshåndhævelse, siger Lars Bjerregaard, leder af lokalpolitiet i Esbjerg.

Luk video

Efter stenkastet mod betjenten onsdag eftermiddag, har der natten til torsdag været roligt omkring Stengaardsvej i Esbjerg.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden