TV der bevæger dig

Politiet har skudt mod formodet bankrøver

Alwin Fritz Thügesen er efterlyst for flere røverier. (Klik på billedet og få fuld størrelse)

En mand der er efterlyst for flere bankrøverier og flere forsøg på bankrøveri, er formentlig blevet beskudt i går torsdag.

Manden, der er blevet efterlyst i Station 2, har politiet nu identificeret som den 41-årige Alwin Fritz Thügesen. Han er i forvejen prøveløsladt efter en tidligere dom for røverier af særlig farlig karakter.

Torsdag eftermiddag affyrede lokalpolitiet i Sønderborg skud mod en mørkerød VW Sharan varebil årgang 1999 med registreringsnummer TY 92731. Bilen er meldt stjålet. I den sad to mænd. Den ene formentlig Alwin Fritz Thügesen.

To patruljevogne fik stoppet bilen på Ringgade i Sønderborg, og betjentene gjorde klar til anholdelse af den formodentlig bevæbnede og farlige gerningsmand. De trak derfor deres tjenestepistoler.

I det samme bakkede varebilen tilbage og ramte den ene patruljevogn. En betjent afgav et skud mod køretøjet, som formodentlig blev ramt i venstre forskærm. Det lykkedes dog gerningsmændene at køre væk og forsvinde.

Signalement

Signalement af Alwin Fritz Thügesen:

? 41 år

? Cirka 180 cm høj

? Alm. af bygning

? Mørkt kort hår

? Muligvis et mindre overskæg

? Under røverierne iført en mørk eller sort mellemlang jakke, mørke jogging-bukser med røde striber. Kan være af mærket Adidas. Mørke sko, hvor der på hælen er hvid skrift eller refleks. Mørk strikhue.

Syd- og Sønderjyllands Politi siger i en pressemeddelelse, at man ikke selv skal kontakte ham, hvis man ser ham, da han som nævnt er dømt for væbnede røverier af særlig farlig karakter. I stedet skal man ringe til politiet på telefon 1-1-2.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden