TV der bevæger dig

Politiker: PET til Esbjerg?

Det lokale folketingsmedlem Henning Hyllested (EL) fra Esbjerg vil gerne have PET til provinsen. PET står for at oprette 30 nye arbejdspladser. - Kan de ligge i provinsen, spørger Enhedslisten.

Transport- og Bygningsministeriet har bedt Finansudvalget om penge til at leje bygninger, så PET kan ansætte 30 nye folk. De nye medarbejdere skal stå for analyser og styrke beredskabet i PET.

- Men kan de nye medarbejdere ikke ansættes i provinsen, spørger Enhedslisten nu Transport- og Bygningsministeriet.

- Når nu de står og skal ansætte nye folk, så synes jeg, det er oplagt, at de undersøger, om ikke de nye arbejdspladser kan ligge et andet sted i landet end København, siger det lokale folketingsmedlem fra Esbjerg, Henning Hyllested (EL) tirsdag til TV SYD

- Vil du arbejde for, at de arbejdspladser kommer til Syd- og Sønderjylland?

- I Enhedslisten er vi fælles om sådan nogle beslutninger, så jeg tager ikke stilling til, om det lige skal være i Syd- og Sønderjylland, siger Henning Hyllested til TV SYD. Han slår dog fast, at han mener, det er vigtigt, at få flere af de statslige arbejdspladser ud af hovedstaden.

- Nu må vi se, hvad ministeriet siger. Men de har jo nok gode argumenter for, hvorfor de arbejdspladser lige skal ligge i København. Det har de altid, siger Henning Hyllested til TV SYD.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden