TV der bevæger dig

Så er strikkerne klar til finalen

Gamle kassettebånd og amerikansk kunstgarn var ikke Lene Rimmers yndlingsgarn til semifinalens bikini i alternative materialer.

Foto: Lotte Blomgreen, TV SYD

Så tæt på - og så alligevel ikke. Det lykkedes ikke Lene Rimmer fra Fredericia at komme  i finalen i Den Store Strikkedyst. De små Barbiesko i plastic, som var spundet ind i det amerikanske art yarn - kunstgarn - var ikke lige den omhyggelige og erfarne strikkers kop te, og hendes bikini i pastelfarver blev vurderet til at være dagens dårligte.

- Det er ærgerligt, men jeg ved godt, at jeg havde lavet et par fejl omkring en indtagning. Så jeg må glæde mig over at være nået så langt som semifinalen i et felt af meget dygtige strikkere, konstaterer Lene Rimmer efter semifinalens bikinistrik.

Det betyder altså, at det er Cathrin Buron fra Vennemose ved Tønder, der sammen med Mette Larsen fra Blans og Rebekka Drewes fra Flensborg er de tre finalister i årets store finale i Den Store Strikkedyst.

De to dommere vurderede, at netop de tre havde levet bedst op til dommernes store forventinger til strikkerne. 

- I kan vælge noget usædvanligt. Eller I kan vælge at satse på det, I kan - på det sikre. Der er en risiko ved begge dele,  forklarede den ene af dommerne, Christel Seyfarth, forud for konkurencen.

Finalen i Den Store Strikkedyst bliver vist på TV SYD+ lørdag 7. november kl. 19.55.

Mest sete på tvsyd.dk