TV der bevæger dig

Se video: Også Varde vil jagte ulovlige parkeringer

02:40

P-vagt Agim Neziri var i dag på arbejde for P-Nord i Ribe. Fra næste uge skal selskabet også jagte ulovlige parkekringer i Varde.

1 af 2

Også Varde Kommune skærper kontrollen med ulovlige parkeringer i lighed med Esbjerg. Om to uger ophører fredningstiden, hvis du smider bilen eller holder for længe i Varde Kommune.

01:04 Luk video

Esbjerg, Fanø, Varde og Vejen kommuner har hidtil delt en enkelt p-vagt. Men det er slut nu. Også Varde Kommune har indgået samarbejde med P-Nord fra Aalborg Kommune om at jagte de ulovlige parkeringer i den store vesterhavskommune.

- Vi forventer, at aftalen med P-Nord kan sikre en passende cirkulation på parkeringspladserne til gavn for alle, siger Preben Friis-Hauge formand for udvalget for Plan og Teknik.

I Esbjerg havde p-vagterne første arbejdsdag i dag. Men i Varde går jagten på de formastelige bilister først ind på næste mandag. Og i den første uge deler p-vagterne ikke afgifter ud. Kun vejledninger.

- Det vil sige, at bilisterne slipper med en løftet pegefinger. Fra mandag den 22. september skal der betales ved overtrædelse af parkeringsbestemmelserne præcis som i alle andre kommuner, slutter Preben Friis-Hauge formand for udvalget for Plan og Teknik.

P-Nord er et kommunalt parkeringsselskab, som er oprettet af Aalborg Kommune. Selskabet varetager i dag kontrollen for en lang række kommuner landet over.

P-vagt fra P-Nord: Jeg glæder mig til at arbejde i nye områder (1:05)

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden