TV der bevæger dig

Stemmesluger får hjemmebanefordel

På tirsdag opstilles Kristian Thulesen Dahl i Vejle Nord-kredsen, og dermed kommer Dansk Folkeparti til at stå endnu stærkere her i landsdelen

Det skriver JydskeVestkysten søndag.
- Jeg bor i jo Thyregod og har været medlem af byrådet i Vejle, så for mig er det naturligt, at området nu også bliver mit bagland som folketingsmedlem, siger Kristian Thulesen Dahl.

Han har hidtil været opstillet i Middelfart-kredsen på Fyn, men nu hopper han altså over Lillebælt. Opstillingsmødet foregår i Bredsten, og der er ingen modkandidat til Thulesen Dahl.

- Der er slet ingen tvivl om, at det er en rigtig stemmesluger, vi får ind i folden, og Kristian Thulesen Dahl vil blive en fordel for Dansk Folkeparti i hele det sydjyske område, siger lokalformand Folmer Kristensen fra Give.Han stiller selv på samme møde op som folketingskandidat i Vejle Syd-kredsen.

Kan trække flere med ind i tinget

Ved det seneste valg fik Dansk Folkeparti fire folketingsmedlemmer i Sydjylland. Én af dem, Søren Krarup, genopstiller ikke. Det gør til gengæld hans datter, Marie Krarup, og hendes chancer for at blive valgt i Esbjergs Omegns-kreds stiger med Kristian Thulesen Dahls tilstedeværelse i Sydjylland.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden