TV der bevæger dig

Vejle skal ramme skiven for at erobre 2.-pladsen i 1. division

Thomas Mikkelsen i grøn trøje scorede to mål mod Horsens og kan være manden, der sikrer både mål og sejr i Skive. Foto: Anders Kjærbye, Scanpix

Som den eneste af de tre lokale hold skal Vejle i kamp i fodboldens 1. division 2. påskedag, hvor det gælder Skive på udebane..

Cheftræner Klebér Saarenpää er fyldt med respekt, når han omtaler Skive IK, der er dagens modstander i Vejles første udekamp i foråret.

- Skive har taget point mod Lyngby og Silkeborg (to gange 1-1). De falder meget sjældent ud af kampene. Man ser ikke Skive tabe med eksempelvis 3-0. Deres kampe er meget lige alle sammen, siger Klebér Saarenpää til Vejle Boldklubs hjemmeside.

I efterårets opgør med Skive tabte Vejle hjemme med 3-2.

Vejle må i forhold til lokalopgøret med Horsens undvære Anders Kure, der sidder udenfor med karantæne. Jesper Fleckner og Marco Larsen har i stedet fundet vej til en 21-mandstrup, hvor tre spillere sies fra senest en time før kampstart. Jesper Fleckner kan i Skive få de første spilminutter siden sejren over FC Roskilde i november, mens Marco Larsen har mulighed for at debutere for Vejle.

Men sejr i Skive kan Vejle midlertidigt sætte sig på 2.-pladsen, da kampen mellem AC Horsens og  Vendsyssel er udsat til den 20. april.

FC Fredericia tjener uden at spille tre points, da holdet i denne runde skulle have mødte konkursramte FC Vestsjælland.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden