Næste år er klodserne i fokus i Legoland

Lego-koncernen sætter rekord i antal Lego-klodser i Legoland, når forlystelsesparken åbner for sæsonen 2022. Gæsterne skal i højere grad lege med de populære klodser.

Kreativitet og klodser er i højsædet, når Billunds populære Legoland-attraktioner åbner portene til næste års sæson. Mere end 10 millioner Lego-klodser bliver ført ind i forlystelsesparken til næste år. Det er den største enkeltstående tilførsel af Lego-klodser i parken, siden den åbnede tilbage i 1968. De nye klodser skal fordeles ud på blandt andet otte nye attraktioner.

Det skriver parken i en pressemeddelelse.

Legoland satser på klodserne i 2022
Legoland satser på klodserne i 2022
Foto: Ole Møller, TV SYD

FAKTA: De nye attraktioner i Legoland

Gæster skal bygge selv

Til forskel fra flere andre år, hvor Legoland har præsenteret nye forlystelser og attraktioner, så er det i år med spotlightet på det, det hele egentlig handler om - nemlig Lego-klodserne. Målet er, at gæsterne skal udfolde deres klods-kreativitet i en målestok, som ikke kan matches i private hjem.

- I Legoland har vi i over 50 år inspireret vores gæster til, hvad de kan med Lego-klodsen, når det kun er fantasien, der sætter grænserne. Nu glæder vi os rigtig meget til at bruge Lego-klodsen endnu mere sammen med vores gæster, og forhåbentlig kan vi også lære en masse af hinanden, siger Christian Woller, direktør i Legoland, i en pressemeddelelse.

Blandt andet kan gæsterne deltage i en ny kreativ workshop, hvor de skal inspireres til at tænke nyt, når de leger med de populære klodser.

- Creative Workshop skiller sig ud fra de andre oplevelser, fordi det foregår som en klassisk workshop, hvor gæsterne får undervisning i at bygge med Lego, og der er fokus på at lære nogle af de teknikker, man kan bruge. Vi kommer til at have forskellige niveauer, man kan melde sig på, så det både bliver lærerigt for de mindste og for de større børn og voksne, som har bygget med Lego-klodser i mange år, siger Christian Woller.

quote

Nu glæder vi os rigtig meget til at bruge Lego-klodsen endnu mere sammen med vores gæster, og forhåbentlig kan vi også lære en masse af hinanden

Christian Woller. direktør i Legoland

Inspirerende klodsaktivitet

Udover det kreative værksted kan gæsterne også blive inspireret i et nybygget galleri, hvor Lego kan præsentere over 100 modeller af Lego-figurer bygget af Lego-fans.

- Vi kommer til at udstille nogle imponerende og spændende modeller fra de dygtigste Lego-fans, men det er også tanken, at gæsterne kan slippe kreativiteten løs og bygge deres egne kreationer, siger Christian Woller.

Desuden åbner parken til næste sommer en såkaldt 'Monstervæg', der huser intet mindre end 1,3 millioner klodser. Her skal man, som navnet antyder, bygge monstre i samarbejde med nogle af parkens ansatte.

Og så får parkens minibåde en overhaling med Lego-modeller af blandt andet Operahuset i Sydney, London Eye og Taj Mahal.

Legolands 2022-sæson begynder 2. april 2022.