Corona har ramt feriecenter: - Vi afventer flere testsvar

Søndag meddelte en familie hos feriecenteret Landal Seawest, at tre var corona-smittede. Nu afventer feriecenteret i Nørre Nebel på testresultater på medarbejdere. Indtil videre er der ikke flere positive test.

Landal Seawest vidste godt, at corona på et tidspunkt kunne ramme deres feriecenter.

I søndags skete det så. Her meddelte en familie på otte personer til feriecenteret, at tre familiemedlemmer var blevet smittet med corona.

Familien havde tilbragt en uges ferie på Landal Seawest i Nørre Nebel, og da familien kom hjem  lørdag og konstaterede, at der var smitte i familien, kontaktede de omgående feriecentret.

quote

Vi vil gerne kommunikere, så det var tydeligt, hvad der foregik.

Kent Lodberg,  salgs- og marketingschef

- Vi har op til 100.000 gæster i løbet af juli i vores ferieparker, så statistisk set ville det ske på et tidspunkt. Det vidste vi godt, og derfor var vi også forberedte og valgte at sende en mail ud til vores gæster, siger Kent Lodberg, der er salgs- og marketingschef i Landal Seawest.

Seawest valgte hurtigt søndag at sende en mail ud til de familier og personer, der har været i feriecenteret samme tidsrum som familien. Mailen kan du læse her:

Mail til gæsterne:

- Vi vil gerne kommunikere, så det var tydeligt, hvad der foregik. Vi har intet at skjule, så vi skulle være åbne og informere vores gæster. Det, synes vi, var det rigtige at gøre, fortæller Kent Lodberg.  

Kent Lodberg fortæller, at familien selvisolerede sig, da de udviste symptomer på smitte. De har taget deres forholdsregler, så godt som de kunne. Familien er tilsyneladende blevet smittet på Sjælland, inden de kom til feriecenteret.

- Vi krydser fingre for, at der ikke er andre, der er blevet smittet. Vi har ikke kunne gøre noget anderledes, men vi har gjort alt, som vi kunne her efterfølgende. Vi har fulgt vores procedure, siger Kent Lodberg.

Medarbejdere er blevet testet

Flere af medarbejderne har valgt at blive testet, selvom de ikke var tvunget til det. Medarbejderne er testet mandag, og flere af dem har været i kontakt med familien.

quote

Vi har fået enkelte testsvar fra vores personale, og der er ingen positive.

Kent Lodberg,  salgs- og marketingschef

- Vi har fået enkelte testsvar fra vores personale, og der er ingen positive, siger Kent Lodberg.

Indtil videre har de ikke modtaget alle testsvarene fra medarbejderne, og de har heller ikke hørt noget fra andre gæster endnu.

Landals ferieparker har op imod 100.000 gæster i løbet af sommerferien, så de havde forberedt sig på, at corona-virussen kunne komme ind i deres ferieparker. Landal Seawest er fuldt booket i juli måned, og det betyder, at der har været over tusinde af gæster i feriecenteret af gangen.

- Nu afventer vi svar fra de sidste medarbejdere og gæster, der er blevet testet. Vi håber på det bedste, siger Kent Lodberg.

TV SYD følger udviklingen i testsvarene hos Landal Seawest.