OL-aflysning er en maveplasker for medaljehåbet Anne-Marie Rindom

OL er udsat i et år. Det giver store udfordringer og overvejelser for de sportsfolk, som så frem til at tage til Japan til august.

Tirsdag blev OL i Tokyo udsat fra august 2020 til august 2021. Det rammer blandt andre Anne-Marie Rindom fra Horsens Sejlklub, som var et af Danmarks store medaljehåb.

- Jeg var lidt forberedt på, at det kunne ske, men den officielle udsættelse ramte mig alligevel superhårdt. Nu gør jeg mig mange tanker om, hvad der skal ske. Kommer der et OL næste år? Er man færdig med at udtage sejlere? Og fortsætter mine sponsorer også frem mod et OL i 2021, spørger Anne-Marie Rindom.

 

Bronze i 2016

Hun snuppede en bronzemedalje ved OL i 2016 og har siden fejret flere triumfer på vandet. Spørgsmålet er, hvor længe den 28-årige sejler bliver ved med at ofre den tid og træning, der skal til. 

- Jeg har orlov fra mine studier i idræt ved Aarhus Universitet, og det var meningen, at jeg skulle i gang med det sidste halvandet år efter OL. Nu må jeg overveje, hvad jeg gør. Det næste delmål kunne godt være EM. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at holde mig i fysisk form, men de næste par uger skal jeg kun på vandet, når jeg har lyst, siger Anne-Marie Rindom. 

I 2019 vandt hun både EM og VM i sejladsen Laser Radial, og hun blev kåret til World Sailor Of The Year, som er en pris, der uddeles på tværs af sejladser.