TV der bevæger dig

Alle tilskuerpladser solgt til landsstævne

Alle billetter til de store arrangementer ved DGIs landsstævne i juli i Esbjerg er udsolgt. Der er tale om billetter til tilskuere, som ikke deltager i stævnet.

alle tilskuerpladser til landsstævnet i Esbjerg til sommer er solgt. Foto: Jens Astrup

Billetterne blev til Åbningsfesten, Festaftenerne og Afslutningsceremonien blev sat til salg den 1. november. Og der har været stor interesse for at sikre sig en siddeplads.

- Vi oplever generelt en stor interesse for landsstævnet, og det udmønter sig nu ved, at vi her midt i januar kan melde udsolgt for tilskuerbilletter. Vi glæder os over, at der er udsigt til, at vi får et Blue Water Arena, der er fyldt helt til sidste plads hele fire dage i træk, siger landsstævneleder Villy Grøn.

Der er reserveret en del billetter til deltagere i stævnet. Hvis de ikke bliver solgt, vil de resterende pladser blive solgt fra 1. maj.

Ved det seneste landsstævne - i Holbæk - var der ca. 30.000 tilskuere til de store arrangementer. Så mange er der ikke plads til i Esbjerg, hvor åbning og afslutning holdes på byens etablerede stadion. Derfor bliver efterskolernes festaften delt over to aftener, hvor den samme forestilling gentages.

Mere sport