Benzin og diesel til lige under en 10’er i Ribe

En tankstation i Ribe fejrer åbning med billig benzin og diesel. De heldige kan på fredag i næste uge fylde tanken for 9,99 kroner per liter.

Fredag den 10. juni åbner en ny tankstation i Ribe på Trojelsvej. Det bliver blandt andet fejret med billig benzin. På dagen kan heldige bilejere fylde tanken med benzin og diesel til 9,99 kroner per liter. Men kun den ene dag i en periode på tre timer.

Det fortæller Søren Møller Maretti til JyskeVestkysten.

- Går det, som det plejer, når vi fejrer åbningsfest med billigt brændstof, kommer der et massivt rykind af bilister og formodentlig også kø langt ind mod Ribes centrum. Det kan jo være meget rart lige at vide på forhånd, hvis man planlægger at køre i området næste fredag, siger han.

Fejringen af åbningen af den nye tankstation i Ribe er blevet udskudt på grund af en udvidelse af anlægget, og fordi vejret lige skulle være lidt mere sommerligt.

Den billige benzin kan købes mellem klokken 14.00-17.00 og af sikkerhedsmæssige årsager, bliver det kun muligt at fylde direkte i tanken. Så påfyldning af dunke, mobile tanke og andre beholdere bliver ikke muligt.