TV der bevæger dig

To mænd bagbundet under røveri

En kioskejer i Esbjerg og hans kun 16-årige lillebror blev bagbundet i et baglokale i forbindelse med et røveri i Esbjerg ved midnat. Tre røvere tømte butikken for tobak og penge.

00:44

1 af 4

Politiet modtog et alarmopkald fra Frejaparkens kiosk klokken 23:59, og da betjentene nåede frem til kiosken, der ligger på Amagervej i Esbjerg fandt de ejeren og lillebroderen bagbundne i et baglokale.

De to havde været ved at rydde op i kiosken efter dagens arbejde, da
der pludselig stod tre mænd i butikken. Det skete muligvis tre kvarter før, der blev slået alarm.

Den ene havde ifølge ejeren en stor kniv. Da ejeren og lillebroderen var blevet bundet i baglokalet, gav de tre røvere sig til at tømme butikken for tobaksvarer og penge. De gik flere gange for at få det hele med.

- Det var et meget brutalt røveri og ejeren er chokeret, fortæller vagtchef Ivan Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi, som henviser til lokalpolitiet, som endnu ikek har fuldt overblik over røveriet.

Alle tre røvere bar elefanthuer. En var iført en sort scot-jakke og mørke cowboybukser. En anden havde en hvid t-shirt på og også mørke cowboybukser. Den tredje bar en mørkegrøn jakke.

Oplysninger til politiet på telefon 1-1-4.

Efterlyser varevogn

Politiet efterlyser vidner, som har set en mørk varevogn i området ved kiosken ved 22-tiden.

- Den vil vi gerne høre om, siger vicepolitiinspektør Lorenz Matzen.

Ifølge oplysninger til TV SYD har kiosken, som har fået ny ejer, været udsat for flere røverier. Der er også stjålet flere spilleautomater.