Ribeband fik kæmpe oplevelse – varmede op for deres idoler

I lørdags spillede Ribebandet Aphyxion en helt særlig koncert: De varmede op for selveste Metallica foran 16.000 mennesker i Royal Arena i København.

Oplevelsen lever drengene fra Aphyxion stadig højt på.

- Det er så stort. Det er næsten ikke til at fatte. Det var surrealistisk, magisk og den vildeste oplevelse, vi nogensinde har haft, siger guitarist i Aphyxion, Jonas Haagensen, til TV SYD.

I vinter vandt bandet en konkurrence om at varme op for Metallica og 16.000 tilskuere i Royal Arena i København. Det skete lørdag, hvor de også mødte deres store idoler.

quote

Det var surrealistisk, magisk og den vildeste oplevelse, vi nogensinde har haft.

Jonas Haagensen, guitarist, Aphyxion, Ribe

- Der var selvfølgelig en masse security. Så det var sindssygt fedt at møde dem og finde ud af, at de er ikke anderledes end alle andre, siger guitarist Jesper Haas.

Koncerten var en kæmpe oplevelse for drengene fra Ribe. Men den var også vigtig, da der var musikanmeldere og branchefolk blandt publikum.

- Der er flere folk, der får øjnene op for os, nu hvor vi har supportet Metallica. Hvad det konkret bringer er selvfølgelig svært at sige, forklarer Jesper Haas.

Aphyxion er dannet i 2007 af fem folkeskolevenner. I år har bandet spillet mere end 50 jobs. Snart går de i hi for at skrive deres tredje album, der efter planen udkommer næste år.