Uheldig tyv smed pengeskab oven på frossen sø

En tyv kunne tilsyneladende ikke brække et stjålent pengeskab op. Det gik heller ikke så godt, da tyven forsøgte at dumpe pengeskabet i en sø.

Det har ikke været verdens bedste dag for en tyv i Esbjerg. Efter at have stjålet et pengeskab forsøgte tyven at bryde skabet op. Det lykkedes tilsyneladende ikke. Pengeskabet blev nemlig forsøgt dumpet i en sø ved Bilka i Esbjerg. Men heller ikke det lykkedes for tyven. Vandet i søen var nemlig frosset til, og derfor sank pengeskabet ikke ned på bunden af søen. Det endte derimod ovenpå isen.

En opmærksom borger ringede til Politiet først på eftermiddagen, da han opdagede pengeskabet midt på isen. Men det var ikke nemt for Politiet at få fisket pengeskabet op fra søen. Isen var ikke tyk nok til, at de selv kunne bevæge sig derud, og derfor fik de hjælp af Dansk Autohjælp.

- Nu vil vi undersøge pengeskabet nærmere og se om vi kan finde ejeren og sikre nogle spor på pengeskabet. Men det skal nok lige tørre først, siger Claus Skovgaard, Vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.