TV der bevæger dig

Vandmasser voldte større skader end vinden

Torsdag morgen er vinden løjet helt af over Syd -og Sønderjylland. Den efterlader sig et spor af mindre skader - men det er faktisk de store mængder regnvand, der har skabt de største problemer det seneste døgn.

00:48

Her er der masser af vand i en viadukt ved Rødekro.

Torsdag er vinden løjet helt af over Syd -og Sønderjylland. Den efterlader sig et spor af mindre skader - som her et nedblæst TV SYD-flag i Kolding. Foto: Ernst Møller, TV SYD

1 af 2

Blæsten onsdag eftermiddag og aften havde mest kraft længst mod syd, hvor der på Kegnæs ved Als blev målt stormstyrke i vindstødene. Det til trods, så er der alene sket en række mindre skader som følge af vindens hærgen - som væltede hegn og flagstænger. 

Læs også Status: Voldsomt blæsevejr giver ikke nævneværdige problemer

Du kan her se, hvordan vi her på tvsyd.dk fulgte blæsevejret i går.

Torsdag morgen har Syd- og Sønderjyllands Politi ingen meldinger om stormskader, der har krævet politiets indsats.

Et par biler, der stod på p-pladsen ved Fanø-færgen i Esbjerg, skal nok have tørret deres måtter - som vagtchef Erik Lindholdt udtrykker det - da vandet skvulpede ind over kajkanten. 

Se flere videoer fra Local Eyes.

Blæsten efterlader efterlader sig et spor af mindre skader - som her et nedblæst TV SYD-flag i Kolding. Foto: Ernst Møller, TV SYD

I de tidlige morgentimer slap 20 kreaturer ud af deres indhegning nær motorvejen ved Esbjerg. Det skyldtes, at der ikke var strøm i hegnet efter den megen blæst og regn.

- Tjek jeres hegn her til morgen, så I er sikre på, at det ikke er væltet eller uden strøm, lyder opfordringen fra politiet til alle, der har kreaturer og heste gående ude i indhegninger.

Tre dræbt i stormen syd for grænsen

I Hamborg blev en mand i en kørestol fundet død i en flod, efter at han faldt i vandet. En fodgænger blev også dræbt i Hamborg, efter at dele af et stillads faldt fra syvende etage og ramte manden.

En 53-årig mand blev dræbt, da han blev ramt af et træ i en skov nær Paderborn.

Mere vejr