Vandt med forspring på 20 minutter

Camilla Pedersen vandt sin anden konkurrence siden sit voldsomme styrt sidste år. I Barcelona blev suveræn vinder med et forspring på små tyve minutter til nummer to.

- Det er bare så dejligt at være tilbage! Siger Camilla Pedersen til Lokalavisen Esbjerg lige efter en dopingkontrol.

- Jeg havde satset på at kunne blande mig helt fremme, men ikke så overbevisende som det her. Europamesteren i langdistance fra 2013 var blandt andet med, så jeg vidste, det kunne blive svært. Men det var en kuperet rute, og de ligger godt til mig, så jeg vidste, at hvis jeg kunne være godt med, når vi skulle ud og løbe, så ville det se godt ud, siger Camilla Pedersen til Lokalavisen Esbjerg.

Triatletten har stadig gener efter styrtet under træning på cykel ved Esbjerg i efteråret. Nu har hun så vundet de første to konkurrencer, hun har stillet op i efter styrtet.

- Jeg ville bevise noget, og det giver mig masser af selvtillid, at jeg har vundet dem begge, siger hun. - Neuropsykologerne har fortalt mig, hvor vigtigt det er, at jeg ikke bliver stresset, så det er jeg meget opmærksom på. Det kan give mig nogle tilbagefald. Men lige nu nyder jeg bare at være tilbage, siger Camilla Pedersen til Lokalavisen Esbjerg.

Næste løb er i Italien om to uger.