TV der bevæger dig

Kan du tæve din teenager?

Du kender det alt for godt. Din teenager sidder på værelset halve og hele nætter og spiller på sin computer. Du aner ikke, hvad der foregår på skærmen – men du er nysgerrig!

Nu udfordrer TV SYD fem seje forældre fra Syd- og Sønderjylland: Tæv din teenager i computerspil! Vores coaches lærer dig alt det, du skal kunne for at tage kampen op: Du kommer i bedre form, din hjerne bliver hurtigere, dine sanser skærpet, du bliver bedre til at samarbejde – og du lærer at spille computerspillet Counter-Strike så godt, at du forhåbentlig kan tæve lømlen inde på teenageværelset, hvor vi er færdige med dig.

Vi optager programmerne i efteråret 2017 og både du og din teenager skal deltage. Det er ikke vigtigt, om du har spillet en smule tidligere eller slet ikke aner, hvordan man holder på en mus. Det vigtigste er, at du har lyst til at kaste dig ud i en sjov konkurrence, hvor du undervejs lærer meget mere om den verden, dine børn bruger så meget tid i.

Hvis du har lyst til at høre meget mere om programmerne og deltage i en casting, skal du kontakte os nu. Skriv til Tina Bremer på tinabremer@mail.dk eller udfyld formularen nedenfor. Så kontakter vi dig hurtigt.