TV der bevæger dig

Kendt restaurant hædret med tre priser

Gourmetrestauranten Ti Trin Ned i Fredericia blev aftenens store vinder med tre priser. Men de gik glip af Den danske Spiseguides titel som årets restaurant.

Lasse Starup Petersen fra Ti Trin Ned kåret som årets kokkeprofil Foto: Ken Koustrup

Tre priser til Restaurant Ti Trin Ned i Den danske Spiseguides ærepris-uddeling.

Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia blev ikke årets restaurant, men fik tre andre priser.

Tre ud af 12 priser gik til Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia.

1 af 4

Årets oste, årets dessert og årets kokkeprofil. Det blev høsten for Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia. Hædersprisen Årets restaurant, som Ti Trin Ned også var nomineret til, gik til Kong Hans Kælder i København. Det oplyser Den danske Spiseguide på deres hjemmeside.

Ejerne Mette Hvarre Gassner og Rainer Gassner kan dermed glæde sig over, at Ti Trin Ned blev aftenens største vinder - målt på antallet af priser.

Prisen som årets kokkeprofil gik til Lasse Starup Petersen. Redaktionen på Den danske Spiseguide begrunder hædersprisen:

- For en yderst kreativ indstilling til faget og inspirerende fortolkninger af såvel gastronomisk velkendte råvarer som nye kombinationer kronet med vinder af Årets Kok 2015 er hædersprisen særdeles velfortjent.

Ti Trin Ned var ikke den eneste nominerede i TV SYDs område. Herregårdskælderen ved Brørup var nomineret til Årets bedste Frokostrestaurant. I kategorien Årets dessert var Henne Kirkeby Kro også nomineret. Jesper Jensen fra Aagaard Kro var nomineret i kategorien Årets sommelier. Sluttelig var Vejle-restauranten Me Mu nomineret til titlen Årets bistro/brasseri. Desværre resulterede ingen af disse nomineringer i hæderspriser.

Søndag aften blev der uddelt i alt 14 priser ved Den danske Spiseguides gallaarrangement på Kurhotel Skodsborg.

 

Mest sete på tvsyd.dk