Tysk politi sætter flere advarselsskilte op ved grænsen

Efter flere trafikulykker ved den dansk-tyske grænse, har tysk politi valgt at opsætte flere advarselsskilte for at gøre opmærksom på grænsekontrollen.

Der kommer nu flere skilte op ved den dansk-tyske grænse for at gøre bilister opmærksomme på, at grænsekontrollen kan medføre kø.

- Efter de sidste dages ulykker har vi været nødt til at tage vores egen strategi til efterretning, og i første omgang har vi besluttet at opsætte flere advarselsskilte, så bilisterne tidligere bliver gjort opmærksomme på, at der kan være kø ved grænsekontrollen, siger talskvinde fra Flensborg Politi, Franziska Jurga, til TV SYD.

De nye advarselsskilte bliver sat op i kølvandet på flere trafikulykker ved grænsen. Fredag den 19. februar kørte en lastbil ind i en parkeret varevogn, der var ved at blive kontrolleret af politiet. Mandag i denne uge skete der en dødsulykke, hvor en personbil kørte ind i en lastvogn, der holdt stille på grund af kø. Og tirsdag kørte to lastbiler sammen på den tyske side af grænsen på grund af køen ved grænsekontrollen.