Motorvej spærret efter bil rullede rundt og endte på taget

En tysk bil med tre passagerer kørte i nat galt ved rasteplads Ustrup. Ved uheldet fik en mand sit ben i klemme og måtte skæres fri. Det betød, at motorvejen i midt på natten måtte lukke for al trafik.

Klokken 03.30 natten til lørdag gik alarmen hos politiet.

En tysk bil med tre personer var kørt galt ved et solouheld, og var endt på taget. Uheldet skete lige syd for rasteplads Ustrup syd for Haderslev.

quote

Da den ene person i bilen havde fået benet i klemme ved uheldet, og måtte skæres fri, og der samtidig lå masser af vragdele fra bilen spredt ud på motorvejen, måtte vi på et tidspunkt helt afspærre begge spor i sydgående retning på E45.

Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllads Politi

- Da den ene person i bilen havde fået benet i klemme ved uheldet, og måtte skæres fri, og der samtidig lå masser af vragdele fra bilen spredt ud på motorvejen, måtte vi på et tidspunkt helt afspærre begge spor i sydgående retning på E45, fortæller vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Motorvejen ved rasteplads Ustrup var helt lukket i en times tid, hvorefter det ene spor kunne åbens. Lørdag morgen er begge spor farbare, oplyser politiet.

Den fastklemte blev bragt til sygehuset, men skulle i følge politiet være uden for livsfare. De to andre slap med mindre skrammer.