TV der bevæger dig

Sønderjyske-ikon stopper karrieren - Bechmann går til tv

Tommy Bechmann har spillet sin sidste superligakamp for Sønderjyske. Han lægger støvlerne på hylden og skal fremover være ekspertkommentator på TV.

Tommy Bechmann skal fremover være ekspertkommentator på TV. Foto: Kåre Hangaard, hangaardfotografi.dk

35-årige Tommy Bechmanns  sidste ”udløbsdato” nærmer sig. Til sommer var fodboldkarrieren alligevel definitivt blevet indstillet for Tommy Bechmann, som det meste af efteråret har slidt med genoptræningen efter endnu en knæskade.

- Der har været talt og snakket meget om Tommy Bechmanns brugte ben, og jeg synes ærligt talt også, at det giver god mening at efterkomme hans ønske om at stoppe nu. Han har i de senere år været udfordret af mange skader, og det er klart at det også slider på kroppen. Sønderjyske og de lyseblå fans og sponsorer har været begavet og beriget af at have haft en fantastisk sportsmand som ham i klubben, siger Sønderjyskes sportschef  Hans Jørgen Haysen. 

Læs også Sønderjyske har fundet ny cheftræner

35-årige Tommy Bechmann kom til Sønderjyske den 6. juli 2011 efter en lang fodboldkarriere, hvor han bl.a. spillede i klubberne Aarhus Fremad, Esbjerg fB, VfL Bochum og SC Freiburg. 

 

Tommmy Bechman skal være ekspertkommentator på Discoverys Eurosportkanaler, der bl.a. sender kampe fra superligaen.

Også farvel til populær cheftræner

 Sønderjyske siger også farvel  til assistenttræneren gennem mere end fem sæsoner, Peter Enevoldsen, som med omgående virkning skifter til Randers FC og rykker dermed lidt tættere på familien og hjembyen Aalborg. Hans nuværende kontrakt udløb oprindeligt den 31. juli 2017.

Der kommer dog også nye ansigter til Sønderjyske. I weekenden blev det officielt, at angriberen Emil Scheel til sommer skifter fra Silkeborg til Sønderjyske. 

 

 

Mere sport