Specialtrænede vandsøgshunde har fundet død mand - men ikke ham de ledte efter

En livløs mand, som onsdag blev fundet i Haderslev Havn af specialtrænede vandsøgshunde er nu identificeret. Politiet leder fortsat efter en savnet 55-årig mand.

Artiklen er torsdag eftermiddag opdateret med oplysninger om at den fundne livløse person er identificeret.

En livløs person, som fundet i Haderslev Havn onsdag kort efter klokken 13, er nu identificeret, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi torsdag eftermiddag på Twitter.

Der er tale om en 50-årig mand fra Haderslev-området. De pårørende er underrettet, og ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi efterforskes det nu rutinemæssigt, om der skulle være sket noget kriminelt i forbindelse med dødsfaldet.

Den livløse person blev ifølge politiet fundet af Rigspolitiets såkaldte vandsøgshunde.

Vandsøgshundene blev onsdag sat ind i eftersøgningen af en 55-årig mand, der har været meldt savnet siden tirsdag i sidste uge.

Det er imidlertid ikke den savnede mands lig, der er blevet fundet, oplyser Jan Rebsdorf, politikommissær og leder af Syd- og Sønderjyllands Politis hundeafdeling.

- Det er en anden død mand, som vandsøgshundene fandt i fjorden. Og vi er sikre på, at det ikke er den 55-årige, sagde politikommissær Jan Rebsdorf, onsdag eftermiddag efter fundet af den livløse 50-årige mand.

Fortsætter eftersøgning af 55-årig

Eftersøgningen efter den 55-årige, som endnu ikke er fundet, gik i gang onsdag morgen, hvor politiet begyndte at lede efter manden både i havnen og lidt ude i Haderslev Fjord.

- Vi fortsætter eftersøgningen et stykke tid endnu onsdag aften - og fortsætter igen torsdag, hvis det er nødvendigt, siger Jan Rebsdorf, leder af Syd- og Sønderjyllands Politis hundeafdeling.