TV der bevæger dig

AC Horsens skærer hårdt

Dagen efter nederlaget på 3-1 til Vejle, meddeler AC Horsens, at klubben skærer dybt i klubbens økonomi og sportslige ambitioner. Det får konsekvenser for spillerstab og de ansatte i både den sportslige og administrative stab udenom holdet. Det sker som følge af at oprykning til superligaen i juni 2015 ikke længere er realistisk.

04:42

Adm. direktør Henrik Ravn forlader efter fratræder efter gensidig overenskomst AC Horsens med ugangen af frebruar måned næste år.

1 af 2

Med den glippede oprykning er det nødvendigt at tilpasse omkostningsstrukturen i AC Horsens, oplyser klubben tirsdag formiddag i en pressemeddelelse.

Tilpasningen foretages over de næste måneder. Det betyder, at det arbejde, der allerede er igangsat med at reducere den gennemsnitlige lønomkostning pr. spiller i førsteholdstruppen, fortsættes. Det må forventes at betyde større transferaktivitet i januar og genforhandling af kontrakter med spillere, som ligger for højt lønmæssigt i forhold til det, som AC Horsens har råd til.

Talentarbejdet nedlægges og det betyder, at eliteungdomsholdene trækkes fra de respektive turneringer med virkning fra 01.01.2015. Talentarbejdet indstilles dermed, og vil herefter foregå som en del af den sportslige udvikling i førsteholdstruppen.

Administrationen slankes og administrerende direktør Henrik Ravn fratræder efter gensidig overenskomst pr. 28.02.2015, og økonomichef Dorthe Seiger har opsagt sin stilling med fratrædelse pr. 31.12.2014.

Stillingen som økonomichef nedlægges. De fremtidige opgaver vil blive varetaget af de tilbageværende medarbejdere, og diverse administrativ hjælp vil blive etableret

- Tilpasningerne sker nu for at sikre, at det er realistisk at skabe et nul-resultat i 2015, hvilket er nødvendigt for at sikre, at egenkapitalen forbliver positiv og likviditeten i 2015 og 2016 er tilstrækkelig. Med de planlagte tilpasninger vil det være muligt at sikre en ansvarlig økonomisk udvikling i ACH, siger Ole Simonsen, formand i AC Horsens A/S.

,