AC Horsens vinder topopgør mod Lyngby

AC Horsens vandt forårspremieren i 1.-division, da holdet på hjemmebane vandt topduellen mod Lyngby med 2-1. Horsens afgjorde kampen i anden halvleg.

Fodboldklubben AC Horsens fik en fremragende begyndelse på 2010, da holdet i forårspremieren af 1.-division vandt topopgøret mod Lyngby med 2-1 på hjemmebane.
Dermed har jyderne solid kurs mod en tilbagevenden til SAS Ligaen.

Lyngby førte ellers 1-0 ved pausen, efter at Emil Larsen bragte gæsterne i spidsen allerede efter syv minutter på et flot skud.

To mål på fem minutter i anden halvleg af Niels Lodberg og Jimmy Mayasi vendte imidlertid kampen i hjemmeholdets favør.
Først udnyttede Lodberg et straffespark, og dernæst scorede Mayasi med et skud højt i nettaget.

AC Horsens topper 1.-division med 35 point for 16 kampe, mens Lyngby på tredjepladsen har fem point færre.
Andenpladsen er besat af Fredericia, som har 30 point for 15 kampe.

Fredericia spiller lørdag ude mod Vejle.