Havnechef i Horsens bortvist og politianmeldt

Bestyrelsen i Horsens Erhvervshavn har besluttet at bortvise og politianmelde den tidligere havnechef Peter Larsen.

Den tidligere havnechef for Horsens Erhvervshavn, Peter Larsen, er blevet bortvist og politianmeldt. Det oplyser havnens bestyrelse torsdag morgen i en pressemeddelelse. Det sker efter tre tilfælde af mandatsvig, hvor havnechefen har erkendt at have skrevet fiktive navne på bilag fra tre middage for omkring tre år siden, hvor Peter Larsen reelt havde sin daværende hustru med på restaurant og betalte med havnens dankort.

Per Løkken forklarer bortvisningen og politianmeldelsen af den tidligere havnechef i Horsens Peter Larsen

Beløbene for restaurantbesøgene er relativt små og betalt tilbage, oplyser Horsens Erhvervshavns bestyrelse i pressemeddelelsen, men det ændrer altså ikke bestyrelsens holdning i sagen.

-Som bestyrelse er vi nødt til at have fuld tillid til den daglige ledelse, og det har vi ikke længere. Derfor er dette den eneste mulige løsning, siger bestyrelsesformand Per Løkken, der også er byrådsmedlem for Konservative i Horsens Byråd, om bortvisningen.

Samtidig med bortvisningen har havnens bestyrelse valgt at politianmelde den tidligere havnechef. Også hans tidligere hustru er politianmeldt for medvirken til mandatsvig, da hun var med ved de private restaurantbesøg.

- Han har bevidst forsøgt at skjule det, og det er en skærpende omstændighed, fortæller bestyrelsesformand Per Løkke om politianmeldelsen til TV SYD.

- Denne sag skal belyses helt til bunds og derfor overlader vi den til politiet, siger Per Løkken.

Bestyrelsen i Horsens Havn skal nu i gang med at finde en ny havnechef.