Horsens er tilbage i Superligaen

Med en overbevisende sejr på 4-0 over FC Fredericia er AC Horsens sikker på oprykning til landets bedste fodboldrække.

Gule Gule Gule Gule.

Begejstringen blandt de mange medrejsende fans var både til at høre og til at få øje på, da AC Horsens mandag aften sikrede sig en billet til Superligaen efter 4-0 sejren i udekampen mod FC Fredericia.

AC Horsens fik en drømmestart på kampen og var foran 2-0 efter 27 minutter på mål af Lirim Qamili og Moses Opondo.

Kæmpe forløsning da Moses Opondo scorer til 1-0 mod FC Fredericia.

Og da Lirim Qamili allerede to minutter inde i 2 halvleg scorede til 3-0, var der ikke længere meget tvivl om kampens udfald.

Dermed er holdet tilbage i det allerfineste selskab efter blot en enkelt sæson i 1. division.

Masser af Horsens fans havde taget turen til Fredericia.

AC Horsens er samtidig det eneste hold fra Syd- og Sønderjylland, der i den kommende sæson bliver repræsenteret i Superligaen.

Både Sønderjyske og Vejle Boldklub må en tur ned i 1. division, efter at de sluttede på de to nedrykningspladser i den bedste række.