Koncertarrangøren Frank Panduro stopper som direktør

Manden bag de store koncerter i Horsens – Frank Panduro – indstiller karrieren og forlader posten som direktør ved Horsens & Friends.

Bon Jovi, Springsteen, Ramstein og Poul McCartney. Frank Panduro har igennem tiden sikret Horsens de helt store musikalske navne. I mere end 25 år har han arrangereret koncerter, teater og andre kulturelle events i sin hjemby. Men nu er det slut. Fredag træder Frank Panduro selv ned fra scenen.

Når 2017 bliver til 2018, forlader Frank Panduro jobbet som direktør for Horsens & Friends - og overlader pladsen til den tidligere formand for Smukfest i Skanderborg, Claus Visbye.

Frank Panduro har gennem den sidste snes år hentet en imponerende række af musikkens helt store navne til Horsens. Han siger da også farvel med vemod.

- Men det handler om rettidig omhu. Horsens & Friends kan ikke få bedre direktør end Claus Visbye, og det var nu, vi kunne kapre ham. Vi får den optimale løsning, og det skal jeg ikke stå i vejen for, siger han i en pressemeddelelse. 

Det lå ellers ikke i kortene, at han skulle bruge knap halvdelen af sit liv i koncert- og teaterbranchen. Han er uddannet speditør, men havde ingen forudsætninger inden for kultur og teater, da han i 1991 fik jobbet som teaterdirektør på det nyopbyggede teater Horsens Ny Teater. 

I år 2000 etablerede han Horsens & Friends, der arrangerer kulturelle begivenheder i Horsens Kommune.

Frank Panduro er født den 4. april 1956 i Horsens og opvokset i byen sammen med tre ældre søskende.

I 34 år var han gift med Eva Panduro, som han har børnene Tim og Mia med. Parret har de seneste ti år boet i lejligheden på toppen af Teaterhotellet, men for  et par år siden blev de skilt, så nu bor Frank alene i lejligheden.