TV der bevæger dig

Nu får Juelsminde-halvøen lettere adgang til motorvejen ved Horsens

Den nordlige del af Juelsminde-halvøen og den sydøstlige del af Horsens får nu lettere adgang til motorvej E45.

Både Hedensteds borgmester Kirsten Terkelsen (V) og Horsens-borgmester Peter Sørensen (S) var mødt frem til starten af arbejdet med at anlægge den nye omfartsvej. Foto: Horsens Kommune

Tirsdag begyndte arbejdet med at anlægge en ny omfartsvej i det sydlige Horsens. Den nye omfartsvej skal forbinde Vejlevej og Vestvejen i Horsens med Bjerrevej, der er adgangsvej til Juelsminde-halvøen, når trafikanter og turister kommer fra nord ad motorvej E45.

Samtidig vil de tre kilometer ny omfartsvej aflaste trafikken i Horsens by og sikre en god tilgængelighed til motorvej E45. Den vil samtidig gøre det betydeligt nemmere for mange borgere i Bjerre Herred i Hedensted Kommune at komme til motorvejen.

Derfor er Hedensted Kommune lidt usædvanligt med at til at finansiere det store vejbyggeri, selvom asfalten bliver rullet ud i Horsens Kommune.

Hedensted bidrager med seks millioner kroner af den samlede udgift på 60  millioner kroner og måtte søge Statsforvaltningen om tilladelse til at foretage den usædvanlige investering i nabokommunen.

Vejen står færdig om et års tid.

 

 

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk