TV der bevæger dig

Skudoffer kan ikke genkende gerningsmand

Den 39-årige mand, der mandag aften blev skudt gennem et vindue i sit hus i Hatting og såret i benene, genkender ikke manden, der affyrede skuddene og har heller ikke noget bud på motivet.

Politiet mener, at gerningsmanden er gået direkte efter den 39-årige og har affyret skuddene på tæt hold af vinduet og derfor kunne se, hvem han ramte. Foto: Michael Nielsen, TV SYD

Sydøstjyllands Politi efterforsker onsdag fortsat på fuld kraft sagen om en 39-årig mand, der mandag aften blev skudt gennem et vindue i sit hus i Hatting vest for Horsens.

 Den 39-årige er stadig indlagt på sygehuset og er flere gange blevet afhørt af politiet.

- Han genkender ikke personen, der skød ind gennem vinduet. Ofret har ingen bud på, hvorfor han blev skudt og har heller ikke viden om, at han skulle have fjender, siger vicepolitiinspektør Carsten Thostrup, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Politiet mener dog fortsat, at gerningsmanden er gået direkte efter den 39-årige og har affyret skuddene på tæt hold af vinduet og derfor kunne se, hvem han ramte. 

[cke_placeholder_teaser_teaser:"{\"nid\":\"77437\"}"]

- Vi betragter det som et drabsforsøg målrettet den 39-årige. Vi håber på, at nogen har set noget usædvanligt i Hatting mandag aften frem til kort efter kl. 22.30, da skytten tog flugten. Vi mangler oplysninger om, hvordan flugten er  foregået, siger  Carsten Thostrup. 

 

Mest sete på tvsyd.dk