TV der bevæger dig

Dødsbrand i etageejendom

En 29-årig kvinde har onsdag aften mistet livet i en brand i en lejlighed i Kolding. Hendes tre år ældre sambo er desuden kommet slemt til skade og overført til Rigshospitalet.

00:22

En nabo til ejendommen fangede dette billede torsdag aften. Foto: Fardin Osman

1 af 2

En 29-årig kvinde mistede onsdag aften livet i en brand i Kolding. Hendes 32-årige samlever er svært tilskadekommen efter branden i deres lejlighed, og han blev fløjet til Rigshospitalet.

- Da vi kom frem var lejligheden udbrændt. Da røgdykkerne kom ind i lejligheden, fandt man den 29-årige kvinde død og manden svært tilskadekommen, siger vagtchef Svend Pedersen fra Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Politiet formoder, at ilden opstod i forbindelse med rygning i en sofa.

- Vi går ud fra, at der er tale om en tabt cigarret. Men vi må afvente de tekniske undersøgelser for at kunne slå det endeligt fast, siger Svend Pedersen.

Flammerne har ikke spredt sig uden for lejligheden, der ligger på første sal i en etageejendom på Skovvejen i Kolding. Men røgen er nået ud i hele opgangen og ind i de andre lejligheder.

Ingen naboer er kommet til skade, men nogle er nødt til at overnatte et andet sted på grund af røgen.

- Branden har udviklet en del røg, så vi har været nødt til at evakuere de resterende beboere i ejendommen. Men så vidt jeg ved er de tilbage igen nu, fortæller Svend Pedersen.