TV der bevæger dig

Forbered dig på kø på vej til arbejde

Fra på mandag begynder arbejdet med at lægge ny asfalt på motorvejen mellem Hylkedal Vest og Kolding S. Det betyder kø og langsom kørsel på strækningen i en periode på tre uger.

Kø i vente, når der skal lægges ny asfalt på motorvejen i sydgående retning mellem Hylkedal Vest og afkørsel 65b Vonsild.

Vejdirektoratet går mandag den 9. september i gang med at lægge ny asfalt på E45 på ved Kolding S samt på rasteplads Hylkedal Vest.

Arbejdet varer cirka tre uger, hvor trafikanter skal forvente langsommere kørsel og kødannelse på strækningen, så man skal planlægge med længere rejsetid i perioden.

I de tre uger arbejdet varer, ledes bilister i det sydgående spor over i det nordgående med kun ét spor farbart i begge retninger turen fra rastepladsen Hylkedal Vest til afkørsel 65b Vonsild syd for Kolding.

Desuden vil afkørsel 65 Kolding Syd være lukket aften- og nattetimerne.

I kø for en mere sikker og jævn vejstræning

Arbejdet starter med, at den gamle belægning fræses af. Underbelægningen repareres, hvor det er nødvendigt, før der kommer ny asfalt og striber på vejen igen.
 
Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne, oplyser vejdirektoratet i en pressemeddelelse.  

Motorvejsafkørsel lukker hver aften 

Arbejdet vil primært blive udført som aften- og natarbejde mellem klokken 18.30 – 06.00 - på søndage dog først fra klokken 21.30 - 06.00, hvor afkørslesrampe 65 Kolding S også vil være lukket for trafik.  
 
 www.vejdirektoratet.dk kan man få yderligere information om, hvor der arbejdes og hvad det betyder for den daglige trafik i området.