TV der bevæger dig

KIF Kolding København er bagud med lønnen

KIF Kolding København er bagud med lønudbetalingerne, men ifølge sportschefen er spillerne indforståede med situationen.

Spillerne i KIF Kolding København er ifølge Lasse Boesen indforståede med den manglende løn.

Spillerne i KIF Kolding København har i de seneste måneder måttet se langt efter deres løn. Men det er et vilkår, de er klar over, siger klubbens sportschef Lasse Boesen.

- Det er desværre sådan, at det har været her. Det er alle indforstået med - alle har fået at vide i deres ansættelser, at det er en af de udfordringer, vi har, siger Lasse Boesen til TV3 Sport.

Holdets målmand Kasper Hvidt holder sit fokus på håndbolden trods problemerne med lønudbetalingen.

- Det ville da være federe at få sin løn. Det er åbenlyst. Men det er jo ikke en situation, vi kan gøre noget ved, siger han til TV3 Sport.

Må ikke skrive kontrakter

Den dårlige økonomi i KIF Kolding København betyder, at håndboldklubben i øjeblikket ikke må skrive kontrakter med nye spillere. Der arbejdes dog på at komme væk fra Dansk Håndbold Forbunds (DHF) sorte liste.

- Jeg har heldigvis mange på kontrakt, så dem kan jeg beholde. Og så har jeg ufatteligt gode talenter omkring mig, så jeg håber først og fremmest, at vi er med næste år - og det er jeg nu ikke så bekymret for, siger han.

KIF har en negativ egenkapital efter et underskud på 14,2 millioner kroner i det seneste regnskabsår. Det skrantende regnskab skyldes ifølge Lasse Boesen blandt andet store investeringer i halbyggerier. 

 

Mere sport