Kravet til KIF Kolding er sejr over Skjern

KIF Kolding skal slå Skjern i aftenens kamp på hjemmebane i Tre-For Arena, hvis håbet om at nå DM-finalen og redde en miserabel sæson skal bestå.

Skjern Håndbold tager til Kolding med selvtillid i bagagen efter blandt andet fire sikre sejre i træk og en andenplads i grundspillet, der har sikret en meget fornuftigt udgangspunkt i slutspillet.

KIF Kolding sluttede på en yderst overraskende - og skuffende -syvendeplads i ligaen.

I slutspillet er KIF Kolding i pulje 2, hvor aftenens modstander Skjern, der som nummer to grundspillet har to point med over. Århus Håndbold, der som treer har ét point med at starte med ? og så Bjerringbro-Silkeborg, der i lighed med KIF har nul point med fra grundspillet.

Den anden pulje komme består af AG København (2 point) Nordsjælland Håndbold (1 point) samt AaB Håndbold og Team Tvis Holstebro, der begge starter på bar bund.

Kræver knofedt

Det er første gang i de tre år, slutspillet har været afviklet efter denne model, at KIF Kolding kommer i slutspillet uden point.

De to foregående år har holdet i kraft af en fjerdeplads i grundspillet haft ét point med over, og det har rakt til en finaleplads begge gange.
Dermed kræver det knofedt, hvis den præstation skal gentages i år. Indtil nu er det aldrig lykkedes et hold, der ikke havde point med fra grundspillet, at komme i DM-finalen.