TV der bevæger dig

TV SYDs nye mediehus er nu officielt indviet

Med 300 gæster blev TV SYDs nye runde mediehus i det sydlige Kolding lørdag eftermiddag officielt indviet. Huset har dog været i drift siden 1. marts.

00:47

Med 300 gæster blev TV SYDs nye rmediehus lørdag eftermiddag officielt indviet. Blandt gæsternes var også TV SYDs første direktør, 80-årige Helge Lorenzen, der ses nederst til venstre i billedet.

1 af 2

TV SYD havde fra 1995 til 1. marts i år til huse i lejede lokaler i et elselskabs tidligere bygninger på El-vej i Kolding-forstaden Seest efter flytningen fra Haderslev, hvor TV SYD holdt til fra stationens start i 1983.

Men rammerne i Seest var blevet for snævre - ikke mindst, fordi TV SYD nu sender døgnet rundt. Og et tv-hus, som er bygget til formålet, har længe været et stort ønske for TV SYD.

For TV SYD er placeringen lige ved motorvejen perfekt. Tv-stationens biler skal hurtigt kunne komme ud i landsdelen, og det bliver der optimale muligheder for ved en placering i Nordic Synergy Park.

CC Contractor fra Herning har stået for totalentreprisen på byggeriet.

Nordic Synergy Park i Kolding, hvor TV SYD har fået sit nye hjemsted, skal med tiden vokse sig til et 15 kvadratkilometer stort grønt område, der skal rumme 30.000 arbejdspladser, forskning, uddannelser, fritidsaktiviteter og attraktive boliger i synergi.

Mere kultur