TV der bevæger dig

Servicetjek af skibe sikrer succes

Servicetjek af skibes sikkerhedsudstyr er med til at redde Viking i Esbjerg i trængt marked.

Nye arbejdsopgaver for Viking i Esbjerg

Er du en af dem, der har svært ved at få din bil til service, så forestil dig lige, hvis du havde en færge eller et større fragtskib med masser af sikkerhedsudstyr, som fx redningsflåder, redningsveste, skumslukkere og lignende, der skal være tiptop. Det kan for skibsrederne nogle gange være svært at overskue, hvor og hvornår udstyret skal serviceres. Den problematik har Viking i Esbjerg nu gjort op med og tilbyder servicetjek af alle skibenes redningsudstyr.

Servicetjekket er en del af et skræddersyet tilbud til skibsredere, hvor Viking i en række af verdens vigtigste havne tilbyder at servicere fragt- og passagerskibes sikkerhedsudstyr til forudsigelige, faste priser. Aftalen hedder ”Shipowner Agreement”. 

Det nye tilbud har været med til at redde Viking i gennem et ellers trængt marked med færre passager- og fragtskibe, vigende valutakurser og prispres. 12 år i træk har Viking haft vækst i både omsætning og indtjening. I 2015 toppede virksomheden med et resultat før skat på 200 mio. kr.

Se dagens udsendelse fra Viking på TVS + 19.55 eller her.