TV der bevæger dig

ClubSyd overraskede Jytte med blomster og bil

Jytte Hansen og hendes mand Arne blev onsdag de heldige vindere af en splinterny bil i ClubSyds årlige konkurrence.

Jytte Hansen er den heldige vinder i ClubSyds bil-lotteri. Foto: Bente Sønderby, TV SYD

13.470 medlemmer. Så mange var der med i ClubSyds årlige konkurrence, og en af dem blev onsdag ejer af en helt ny Citröen C1 Sportline.

Onsdag formiddag trak TV SYDs direktør Betina Bendix lod blandt de mange medlemmer af TV SYDs støtteforening. Det blev overværet af en statsautoriseret revisor, der tjekkede, at alt gik rigtigt til. To navne dukkede op som de heldige vinder af bilen: Ægteparret Jytte og Arne Hansen fra Løgumkloster.  

Nu får jeg snart vand i øjnene. Jeg er meget glad og meget rørt.

Jytte Hansen, vinder, ClubSyds årlige bilkonkurrence

Arne Hansen var ikke hjemme, og Jytte Hansen var på arbejde på Tønder Rådhus. Derfor kørte ClubSyd-bilen mod Tønder, hvor hun fik overrakt en buket blomster og et bundt nøgler midt i skrivebordsarbejdet.

- Det må jeg sige da. Nu får jeg snart vand i øjnene. Jeg er meget glad og meget rørt, sagde Jytte Hansen, da overraskelsen havde lagt sig.

Formand for ClubSyd Anders Sørensen overrakte onsdag blomster og nøglerne til en splinterny bil til den heldige vinder. Foto: Bente Sønderby, TV SYD

Ny bil kommer på det rigtige tidspunkt

Lige nu kører Jytte Hansen rundt i en lånebil, da hendes egen bil er på værksted.

- Jeg har lige ødelagt vores egen. I sidste uge kørte jeg et rådyr ned på vej på arbejde. Hele frontpartiet er ødelagt, og det er en dyr reparation, siger Jytte Hansen, der arbejder som sagsbehandler i Tønder Kommune.

ClubSyd havde allieret sig med en kommunikationsrådgiver på Tønder Kommune for at sikre, at Jytte Hansen var på arbejde. Derfor var det også en stor overraskelse, fortæller hun.

- Jeg havde ikke lige forventet, at det skulle blive mig, siger hun.  

Jytte og Arne Hansen har været medlem af ClubSyd siden 2003. Hvis du vil være med i næste års konkurrence, kan du melde dig ind i ClubSyd her.

00:43

ClubSyd overrasker Jytte med blomster og bil på hendes arbejdsplads. Se hvordan det gik her. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD.

Luk video

 

Om ClubSyds årlige bilkonkurrence:

  • TV SYDs støtteforening, ClubSyd, trækker hvert år lod om en spritny bil.
  • Alle betalende ClubSyd-medlemmer er med i lodtrækningen.
  • Præmien er en Citröen C1 Sportline
  • Lodtrækningen blev overværet af en statsautoriseret revisor, der sikrede, at lodtrækningen forløb korrekt.
  • Det koster 150 kroner årligt at være medlem af ClubSyd.
Mest sete på tvsyd.dk