Dagplejebarn død i tragisk ulykke

En lille dreng dreng på halvandet år blev torsdag eftermiddag fundet død i sin barnevogn hos en dagplejer i Broager.

Dagplejeren fandt drengen liggende livløs i barnevognen omkring kl. 13.20. Stærkt chokeret kontaktede dagplejeren en nabo, der straks ringede efter en ambulance, der ankom hurtigt. Trods flere genoplivningsforsøg lykkedes det ikke at genoplive drengen, der blev konstateret død ved ankomsten til Sønderborg Sygehus.

Barne-selen skal undersøges

- Vi skal nu undersøge de nærmere omstændigheder - heriblandt den barnesele, som drengen var spændt fast i, siger vagtchef Bjørn Pedersen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

- Det er dybt tragisk, og jeg har stor medfølelse med forældrene og hele familien. Vi ved ikke noget om dødsårsagen endnu, kun at drengen er død ved en ulykke, som politiet formulerer det. I næste uge skal vi have undersøgt og rekonstrueret så langt det overhovedet er muligt, hvad der helt præcist er sket.  Det kan vi ikke lige nu, da dagplejeren er meget chokeret, siger Jette Østergaard, direktør i Børn og Uddannelse i Sønderborg Kommune.

Sønderborg Kommune stiller psykologbistand til rådighed for de berørte parter, og dagplejeren får også hjælp af en psykolog fra Sønderborg Kommune.