TV der bevæger dig

Omkring 250 Cimber-jobs er reddet

Salget af Cimber Sterling-aktiviteter betyder, at mellem 200 og 260 arbejdspladser bevares. Dertil kommer de 50 medarbejdere, som har været heldige at få job hos Jettime efter Jettimes overtagelse af to Boeing fly.

Hangaren hos Cimber Air i Sønderborg

Det blev den tidligere ejer Mansvel, som endte med at købe aktiviteterne i Cimber Air Maintenance Center samt Cimber Air data. Ved handlen er der bevaret godt 80 arbejdspladser, og vedligeholdelses- og dataaktiviteterne, der ligger i sønderborg Lufthavn vil blive drevet videre under navnet Skyways Technics.

Medarbejdere får besked i dag

Det har været nogle intense og nervepirrende forhandlinger - ikke mindst for de mange medarbejdere, som har svævet i uvished. Det har været et kapløb med tiden, hvor det helt op til de sidste minutter før underskrift var det usikkert, om man kom i mål.
På trods af stor vilje fra alle sider har det ikke været muligt at bevare alle arbejdspladser. Alle medarbejdere vil i løbet af onsdag modtage breve i deres private post med information om, hvordan de står stillet og skal forholde sig.