De populære talkshows Genforeningen LIVE er tilbage

Alle talkshowene vil kunne ses i tv. Bliver det muligt at have publikum med, melder vi det ud her på hjemmesiden. Alle billetter fra sidste år er annullerede.

Kong Christian X kom på besøg. Der var musik, sang og journalistik fra scenekanten, da TV SYDs talkshows Genforeningen LIVE blev holdt i forbindelse med 100-året for Genforeningen med Sønderjylland sidste år.

Desværre blev kun to talkshows til virkelighed, da coronaens indtog i Danmark satte en stopper for de sidste fem - men nu bliver der pustet liv i talkshowene igen.

- Vi har valgt at holde talkshowene uanset, om der kan komme publikum med. Det er en al for vigtig historisk begivenhed til, at vi helt vil aflyse dem. Kan vi ikke have publikum til stede under showene, kører vi dem så vidt muligt alligevel og optager dem til tv, så folk kan få glæde af dem hjemme i stuerne, siger direktør for TV SYD, Betina Bendix.

Alle billetter er annullerede

Fuldt booket og venteliste

Der var ellers både fuldt booket og ventelister til de to talkshows, som nåede at blive holdt i Aabenraa og Christiansfeld sidste år. Derfor vil det være ekstra ærgerligt, hvis det ikke bliver muligt at have publikum med.

- Der var en helt fantastisk interesse for talkshowene sidste år, og det giver et talkshow noget helt særligt, når der er publikum til stede, siger direktør Betina Bendix.

Kører gerne med få publikummer

Sidste år var der omkring 150-200 publikummer til hvert af de to talkshows. Det bliver der helt sikkert ikke tale om i år, men mindre kan også gøre det.

- Vi vil lukke dem ind, vi kan. Men vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Det skal være trygt og sikkert at komme, ellers bliver det uden publikum. Vi skal passe på hinanden, lyder det fra TV SYDs direktør Betina Bendix.

Herunder kan du se, hvor og hvornår talkshowene bliver holdt

Billetter fra sidste år er annullerede

Mange seere havde sidste år reserveret billetter til de sidste fem talkshows. De havde fået at vide, at de skulle gemme deres billetter, som ville gælde i år, men alle billetter er desværre blevet annullerede.

- Vi havde flere hundrede gæster, der havde reserveret billetter sidste år. Men da vi i år helt sikkert ikke får plads til alle, er vi blevet nødt til at annullere billetterne. Får vi mulighed for at tilbyde billetter, vil vi melde det ud på vores hjemmeside, og så vil det være først-til-mølle, så folk skal holde øje med hjemmesiden, opfordrer Betina Bendix.

Se talkshowene på tv