TV der bevæger dig

16 personer anholdt efter rockerslagsmål

16 er anholdt efter en større konfrontation i Esbjerg mellem personer med tilknytning til rockermiljøet.

Teknikerne samler glasskår op fra en af de mange biler som var involveret i rockerslagsmålet. (Foto: Christer HOlte) Foto: CHRISTER HOLTE

Politiet rykkede talstærkt ud i forbindelse med rockerslagsmålet. (Foto: Christer Holte). Foto: CHRISTER HOLTE

Politi i skudsikre veste på stedet. (Foto: Christer Holte) Foto: CHRISTER HOLTE

Der samles tekniske spor. (Foto: Christer Holte) Foto: CHRISTER HOLTE

1 af 4

Syd- og Sønderjyllands Politi rykkede talstærkt ud onsdag aften, efter at flere vidner havde ringet ind med anmeldelser om et stort slagsmål i Strandbygade i Esbjerg.

Konfrontation

Ifølge vicepolitiinspektør Bent Thuesen er der tale om en konfrontation mellem "to grupperinger med tilknytning til rockermiljøet", og i alt 16 personer er anholdt.

Da politiet ankommer til stedet, er slåskampen ophørt.

- Vi kan se, at der er nogen, der kommet alvorligt til skade. Vi får fat på en ambulance og får de personer kørt til skadestuen, siger Bent Thuesen.

16 anholdt

Hovedparten af de involverede fra opgøret er forsvundet fra stedet, men politiet får alligevel anholdt 16 personer "med tilknytning til rockermiljøet" i kølvandet på urolighederne, oplyser Bent Thuesen.

- Vi ved, det er nogen personer med tilknytning til det, og de var så umiddelbart i nærheden, og vi har så behov for at få oplyst, hvad deres ærinde var i området, siger Bent Thuesen.

Hørte skud

De første meldinger gik på, at der muligvis var affyret skud i forbindelse med konfrontationen i Esbjerg, men politiet kan "ikke bekræfte, at der er blevet skudt", oplyser vicepolitiinspektøren.

Ifølge jv.dk, JydskeVestkystens hjemmeside, har "flere biler været involveret i opgøret, hvor der blev anvendt køller og kæder, og hvor en person angiveligt brækkede skinnebenet."

To indlagt

Syd- og Sønderjyllands Politi er fortsat i gang med at afhøre vidner samt de anholdte, og derfor foreligger der ikke yderligere oplysninger.

- Vi kender ikke årsagen til, at det skulle ramle sammen der, og hvad der ligger til grund for det, siger Bent Thuesen.

Jv.dk skriver, at byen i omkring et halvt år har haft to rivaliserende grupper: Guardios Diablo, en støttegruppe til Bandidos, og Devils Choice, som støtter HA.

De to personer, der er indlagt på Sydvestjysk Sygehus i forbindelse med konfrontationen, er uden for livsfare.

Mest sete på tvsyd.dk