Flere henter nytårsmaden ude

Nytårsmaden står flere steder i det syd- og sønderjyske på take-away. Tendensen peger på, at flere vælger den nemme madløsning på årets sidste dag.

Take-away ser ud til at være den nye nytårstorsk. Tendensen i det syd- og sønderjyske peger i hvert fald på, at flere og flere køber nytårsmaden ude. Det mærker de blandt andet på restaurant Den Røde Okse i Esbjerg. Her har de solgt 300 nytårsmenuer til 399 kroner kuverten.

Nytårsmad som take away bliver mere populært.

- Vi har leveret i over 10 år, og der kommer flere og flere kunder. Næste år kan vi få 500 kunder, siger Søren Kruse, der er den ene af de tre medejere fra Den Røde Okse til TV SYD.

Nytårsmenuen på Den Røde Okse består i år blandt andet af oksemørbrad og kammuslinger.

Normalt plejer den 1. januar at være en af de dage på året, hvor der bliver solgt mest fastfood. Og det til trods for, at mange holder fast i nytårsforsættet om at spise sundere og tabe sig.

Du kan her se og høre medejer Lasse Dons Møller fortælle om årets menu på Den Røde Okse:

Her er Den Røde Okses menu