TV der bevæger dig

Sydøstjyllands Politi undskylder uheldigt rimetweet

Det faldt flere Twitter-brugere for brystet, da Sydøstjyllands Politi tirsdag morgen forsøgte sig med et humoristisk tweet. Nu undskylder politiet.

Sydøstjyllands Politi kom tirsdag morgen galt afsted med et forsøg på et morsomt tweet. Tweetet fik nemlig hård kritik af brugerne på det sociale medie Twitter.

- Får du sendt flotte fotos frem til en du har kær, så tænk dig om, hvis de ikke tåler at ses af en hel hær, lød tweetet fra Sydøstjyllands Politi.

Flere brugere på det sociale medier forstod dog opslaget som om, at det var afsenderens skyld, at et privat billede eller lignende ender steder, som afsender ikke ønsker, hvis man sender det til en anden person. Og det fik en række brugere til at reagere.

Heriblandt reagerede den 25-årige debattør Emma Holten, der i 2011 selv fik spredt nøgenbilleder af sig på nettet mod sin vilje. Hun formulerede ligesom politiet sig med et rim.

- Ønsker du at krænke en person seksuelt, hav da in mente: Det er klamt og kriminelt, svarede Emma Holten.

Derfor gik Sydøstjyllands Politi tirsdag ved middagstid ud og beklagede deres tweet.

- Et af vores rim-tweet er desværre blevet misforstået. Det var ment godt og i forebyggelsesøjemed. Og vi undskylder selvfølgelig, at vi har formuleret os på en måde, så vores gode hensigter kunne misforstås, lød to nye tweets fra Sydøstjyllands Politi.

 

Mest sete på tvsyd.dk