TV der bevæger dig

TV-Glad bevæger sig ind i det 21. århundrede

TV-Glad er i gang med en større medierevolution. Redaktionen, der laver tv for og af handicappede, skal gøres klar til fremtidens mediebillede.

TV-Glad gør klar til 2. maj, hvor den gamle hjemmeside bliver erstattet med en ny web-tv kanal. Foto: TV-Glad

Der hersker ikke megen tvivl om, at fremtiden for mange medier ligger på nettet. Det er de klar over hos TV-GLAD, der netop nu arbejder på at gøre deres koncept klar til fremtidens mediebillede. D. 2. maj sløjfer stationen deres gamle hjemmeside for at åbne deres nye web-TV kanal. Den skal give en række nye muligheder for stationen, der i vores del af landet har afdelinger i Aabenraa og Esbjerg.

- Vi er i gang med at udvikle et nyt digitalt univers, der skal gøre det meget nemmere at bruge vore side. Både for vores besøgende og for os selv når programmerne fremover skal ligge på nettet, siger afdelingsleder for Gladfondens Aabenraa-afdeling Kristian P. Mølgaard til TV SYD.

TV-GLAD vil fortsat sende som de plejer på TV-kanalerne, men den nye opdatering betyder, at redaktionen på sigt kommer til at kunne sende direkte, og at programmerne bliver tilgængelige via Smart-TV og ligende appliklationer.
Derudover kommer de nye arbejdsgange til at betyde mere medansvar og involvering for de handicappede, der arbejder med TV på stationen.

- Med det nye system bliver det lettere at offentliggøre vores programmer, hvilket betyder, at de ansatte kan få endnu flere opgaver på redaktionen end tidligere, siger afdelingslederen til TV SYD.

TV-GLAD, der er en del af Gladfonden, har tidligere produceret en række programmer til TV SYD. Blandt andet Poul på Landet, der til sommer bliver genudsendt på TV SYD+.

Naboer besøger i dag TV GLADs afdeling i Aabenraa, hvor du kan se, hvordan de laver fjernsyn. Det er på TV SYD+ klokken 15:00, 19:55 og 22:40.

Mere kultur