Far til Fire filmer ved Vadehavet

Filmhold optager lige nu ny Far til Fire film på Rømø og ved Mandø

Den kommende Far til Fire film kommer til at foregå ved Vadehavet.

Derfor er et stort filmhold fra ASA Film Produktion sammen med en række danske skuespillere i fuld gang med optagelser til Far til Fires vilde ferie, som er titlen på den nye film.

Denne gang er familien taget til Vadehavet for at holde ferie, men et luksuriøst nabohus tiltrækker sig familiens opmærksomhed. Da Far bliver beskyldt for indbrud i huset, må familien træde til. De prøver at finde de rigtige tyve, men forgæves. Samtidig kommer Far til at se mere og mere suspekt ud, og pludselig er hele øen overbevist om, at han er skyldig, og de vil have familien væk fra øen. I en storstilet aktion lykkes det familien at stoppe tyvene. Men da skurkene flygter ud i det farlige Vadehav, er Lille Per er den eneste, der kan redde deres liv.

I instruktørstolen sidder Giacomo Campeotto, der også har instrueret flere af de tidligere film i serien, og blandt de medvirkende er Karoline Hamm, Rasmus Johnbeck, Emilie Werner Semmeltofth, Kurt Ravn, Bodil Jørgensen og Jesper Asholt. Af nye medvirkende ses Søs Egelind, Martin Brygmann og Joakim Ingversen.

Der er forventet premiere til efteråret 2015.